ruben is looking for a Room / Studio in Utrecht

ruben is looking for: A Room / Studio in Utrecht

  • Room / Studio
  • Min. 1 m2
  • Male
  • 24 Immediately

Hoi verhuurders en verhuursters, HELP MIJ aan een dak boven mijn hoofd!

Mijn huisbaas heeft mijn huidige onderkomen in Overvecht Noord per 1 augustus verkocht waardoor ik mijn kamer uit moet .. Nu lijkt het idee om al zwervend in Ash' voetsporen te treden me fantastisch, maar dan liever wel met een diploma op zak.

In mijn queeste naar een nieuwe kamer ben ik even gemakkelijk als mijn karakter om mee samen te wonen is. Mijn enige wensen zijn dat de kamer niet duurder dan 450 euro is en in Utrecht is, maar zelfs hier valt nog over na te denken.

Over mezelf; ik ben Ruben en word deze zomer 22 jaar. Ik studeer algemene sociale wetenschappen (ASW) aan de UU en ga aankomend schooljaar opnieuw proberen mijn scriptie te schrijven en daarmee mijn bachelor af te maken. Ik houd ontzettend van muziek, cultuur, sporten, drinken, dansen en alles anders wat een mens kan verzinnen zo lang er maar een vorm van gezelligheid aan vast hangt!
Voor de rest ben ik relaxt, als in dat ik mezelf nooit heel erg druk maak of stress heb en dat kan zowel een pré als een min voor mezelf zijn.

Tenslotte, mijn ouders zijn woonachtig in Zeeland en de reis van deur tot deur duurde de afgelopen 4 jaar 4 uur lang, er is geen andere optie dan zo snel mogelijk een nieuwe kamer te vinden dus als je iets weet: help me en ik sta voor eeuwig bij je in het krijt!

Ruben

PS ik kan koken!

General information: ruben
  Male, 29 years old