Room for rent: no longer available Vader Rijndreef in Utrecht

  • 10 m2
  • 2 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Joejoejoe!

Wij (Berber, Marjolein en kater Guus) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (m/v)! We hebben een appartement met een woonkamer van 25m2, 2 riante balkonnetjes op een van de beste locaties van Overvecht (Vader Rijndreef). In 10 minuten fietsen ben je in de stad, 25 minuutjes op de Uithof en in 2 minuten sta je op de squashbaan. Het grote winkelcentrum van Overvecht is om de hoek, met een Appie XL en een Macdonalds, waar Berber graag haar brakke dagen doorbrengt. Guus is onze huiskater (straks een poes, want in April gaan z’n ballen eraf). Verder hebben we allemaal onze eigen slaapkamer (he, gelukkig). De kamer waar het om gaat is 10m2, maar genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, bureau en kast. Op de gang zit ook nog een inbouwkast waar je je overige troep in kwijt kan. De kamer kost inclusief wasmachine/internet/gwl 245 euro.
En alsof dit nog niet genoeg is: met een beetje fantasie hebben we een bioscoop en een zwembad, bbq’en op het balkon is geen probleem en roken in de woonkamer houden we ook van.

Even iets over onszelf: Wij (22 en 27) hebben in het afgelopen jaar onze bachelor Culturele Antropologie afgerond. We werken nu beiden (Berber bij Young Capital, dus als je nog een baantje zoekt.. en Marjolein bij het STIP van de Universiteit Utrecht, dus als je nog een diploma nodig hebt..). We zijn op zoek naar iemand tussen de 22 en de 30, iemand die niet meer elke avond aan de zuip en op stap hoeft, maar hier zeker niet vies van is in het weekend. Als we tegelijk thuis zijn eten we graag wat lekkers samen (we houden niet van vies eten) en we zijn fanatiek bordspel spelers, waarbij vals spelen een van onze specialiteiten is.

Zie jij jezelf bij ons wonen? Stuur een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor de kijkavond.

PS: je moet ingeschreven staan bij SSH (en student zijn).

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Overvecht
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: 2
Open House In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 20
Maximum age: 30
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map