Kamer huren: niet meer beschikbaar Vader Rijndreef in Utrecht

  • 10 m2
  • 2 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Joejoejoe!

Wij (Berber, Marjolein en kater Guus) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (m/v)! We hebben een appartement met een woonkamer van 25m2, 2 riante balkonnetjes op een van de beste locaties van Overvecht (Vader Rijndreef). In 10 minuten fietsen ben je in de stad, 25 minuutjes op de Uithof en in 2 minuten sta je op de squashbaan. Het grote winkelcentrum van Overvecht is om de hoek, met een Appie XL en een Macdonalds, waar Berber graag haar brakke dagen doorbrengt. Guus is onze huiskater (straks een poes, want in April gaan z’n ballen eraf). Verder hebben we allemaal onze eigen slaapkamer (he, gelukkig). De kamer waar het om gaat is 10m2, maar genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, bureau en kast. Op de gang zit ook nog een inbouwkast waar je je overige troep in kwijt kan. De kamer kost inclusief wasmachine/internet/gwl 245 euro.
En alsof dit nog niet genoeg is: met een beetje fantasie hebben we een bioscoop en een zwembad, bbq’en op het balkon is geen probleem en roken in de woonkamer houden we ook van.

Even iets over onszelf: Wij (22 en 27) hebben in het afgelopen jaar onze bachelor Culturele Antropologie afgerond. We werken nu beiden (Berber bij Young Capital, dus als je nog een baantje zoekt.. en Marjolein bij het STIP van de Universiteit Utrecht, dus als je nog een diploma nodig hebt..). We zijn op zoek naar iemand tussen de 22 en de 30, iemand die niet meer elke avond aan de zuip en op stap hoeft, maar hier zeker niet vies van is in het weekend. Als we tegelijk thuis zijn eten we graag wat lekkers samen (we houden niet van vies eten) en we zijn fanatiek bordspel spelers, waarbij vals spelen een van onze specialiteiten is.

Zie jij jezelf bij ons wonen? Stuur een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor de kijkavond.

PS: je moet ingeschreven staan bij SSH (en student zijn).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Overvecht
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 2
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 20
Maximum leeftijd: 30
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart