Kamer huren: niet meer beschikbaar Acaciastraat in Utrecht

  • 30 m2
  • 1 kamer
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Geweldig appartement beschikbaar in de levendige 2e Daalsebuurt en omgeving van Utrecht! Deze ruime, gemeubileerde kamer is perfect voor starters, jongeren en stelletjes die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare woonruimte.

Locatie:
Je vindt dit mooie appartement aan de Acaciastraat, gelegen op de hoek van de Amsterdamsestraatweg. De buurt biedt het beste van beide werelden: een rustige, groene omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Supermarkten, restaurants, winkels en openbaar vervoer liggen allemaal op loopafstand. Daarnaast ben je ook zo in het bruisende centrum van Utrecht met al zijn culturele en entertainmentopties.

Indeling:
Deze gemeubileerde kamer is onderdeel van een gedeeld appartement met drie andere vrouwelijke huurders. Samen delen jullie de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, badkamer en woonkamer. Het appartement is knus en gezellig, perfect om te ontspannen na een lange dag.

Kenmerken en prijs:
De huurprijs voor deze kamer bedraagt €1000,- per maand, inclusief gas, water, elektriciteit en internet. Als je besluit de kamer samen met je partner te huren, is de prijs €1300,- per maand. Het is belangrijk om te vermelden dat deze prijzen gebaseerd zijn op één persoon. De waarborgsom bedraagt één maandhuur en de aanvaarding is in overleg.

Procedure en vereisten:
Om in aanmerking te komen voor deze geweldige kamer, vragen wij je vriendelijk om de volgende gegevens te verstrekken aan de verhuurder:
- Een kopie van je identiteitsbewijs
- Een kopie van je arbeidsovereenkomst
- De laatste drie loonstrookjes
- Een getekende verhuurdersverklaring

Wacht niet te lang en grijp deze kans om te wonen in een fantastisch appartement in een geweldige buurt! Neem snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als nieuwe huurder van dit prachtige appartement in Utrecht.

LET OP: Wij spreken jou graag aan met "je" en hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over dit appartement!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: 2e Daalsebuurt en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart