Anouk zoekt een Huurwoning / Kamer / Studio / Appartement / Woonboot in Utrecht

Anouk zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Studio / Appartement / Woonboot in Utrecht

  • Huurwoning / Kamer / Studio / Appartement / Woonboot
  • Min. 1 m2
  • Vrouw
  • 14 Per direct

Heeey lieve kameraanbieders,
Ik ben Anouk en ik start per september met de studie diergeneeskunde aan de UU. Ik kom uit het mooie Maas en Waal, maar omdat dit iets te ver weg is om op en neer te reizen en omdat ik graag wil kunnen genieten van het studentenleven ben ik op zoek naar een leuke kamer in Utrecht en omgeving.

Ik ben een vrolijke en zorgzame meid van 18 jaar en ik heb altijd tijd voor/en zin in feestjes en gezelligheid. Naast het studeren spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen, ga ik graag stappen, rijd ik paard, kijk ik veel slechte films op netflix, maak ik graag taarten en andere baksels en werk ik achter de bar in het dorpshuis in mijn dorp.

Ik ben op zoek naar een leuk huis met gezellige huisgenoten die er ook voor open staan om af en toe (of heel vaak) iets leuks te gaan doen, (stappen, tv en films kijken, huisfeesten en huisuitjes, thee/bier/wijn drinken, samen koken en eten, spelletjes spelen enz., ik vind bijna alles leuk!) maar ik vind het ook niet erg om iets voor mezelf te doen en ik kan ook heel rustig zijn als mijn huisgenootjes dat fijner vinden!
Ik vind het wel belangrijk dat het huis een klein beetje schoon is en daar wil ik zelf ook zeker aan bijdragen!

Dus zoeken jij/jullie nog een leuke huisgenoot, laat het me dan alsjeblieft weten!

Liefs Anouk

Algemene informatie: Anouk
  Vrouw, 22 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Diergeneeskunde (UNIVERSITEIT)
  Lid van D.S.K.