Femke zoekt een Kamer in Utrecht

Femke zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 20 Per direct

Hallotjes!

Mijn naam is Femke Koster. Ik ben 20 jaar en zit op dit moment in de laatste fase van mijn studie Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences.

Ik woon momenteel nog bij mijn ouders in Woerden & Oudewater en ben aan het afstuderen bij een super leuke organisatie; Utrecht Marketing. Hier ben ik 4 dagen per week aanwezig op ons geweldige kantoor aan de Oudegracht. Mijn liefde voor Utrecht kan ik tijdens deze afstudeerstage volledig in de praktijk brengen!

Wel merk ik dat ik het op en neer reizen, voorheen naar Breda en nu naar Utrecht, nu wel heb gezien en toe ben aan een nieuw avontuur in Utrecht. Ik stel mij daarom graag als kandidaat voor een kamer.

In een huis ben ik vooral op zoek naar gezelligheid. Vrienden en familie zouden mij dan ook omschrijven als een lief en betrouwbaar gezelligheidsmens. Ik zal niet snel nee zeggen tegen een spontane stapavond, dinertje of filmavond. Maar natuurlijk heb ik ook mijn eigen leventje. Zo ben ik elk weekend te vinden op het hockeyveld in Woerden of thuis met vrienden en familie. Ook houd ik heel erg van koken, ik zal daarom regelmatig te vinden zijn in te keuken tijdens het maken van bijvoorbeeld een lekkere Thaise curry.

Algemene informatie: Femke
  Vrouw, 24 jaar
Type huurder: Student
  4e jaars Tourism Management (HBO)