Bas zoekt een Kamer in Utrecht

Bas zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 8 m2
  • Man
  • 08 Per direct

Hey allemaal,

Ik zal maar beginnen met mij voor te stellen. Mijn naam is Bas Leentjens en ben 20 jaartjes jong of oud (ligt er aan hoe je t ziet).

Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn MBO opleiding mediavormgeving. Sinds kort heb ik gehoord dat ik ben aangenomen op het HKU bij de opleiding Kunst en Economie. Heel leuk natuurlijk, maar daarvoor moet ik wel verhuizen naar Utrecht aangezien ik zelf in Sittard (Limburg) woon.

Ik ben dus opzoek naar een kamer in een gezellig huisje. Ik ben algemeen een rustig persoon maar ik ben altijd in voor een feestje of een gezellig borreltje.
Ook vind ik persoonlijk dat ik redelijk georganiseerd ben.

Natuurlijk heb ik ook zo mijn hobby’s.
Toen er nog geen corona’s was ging ik vaak naar de sportschool (+- 5 keer per week). Ook werkte ik veel, ik had een bijbaantje bij een modezaak (berden mode Sittard).

Ook moet ik toegeven dat mode in het algemeen een grote rol speelt in mijn leven. Zo heb ik bijvoorbeeld al een zeer grote schoenen/sneaker collectie opgebouwd.

Ik ben op zoek naar een kamer die vanaf augustus beschikbaar is en mijn budget is maximaal 400 euro per maand.

Als iemand nog opzoek is naar een kamergenootje of een kamer te huur heeft, dan hoor ik het graag. Je mag me dan een berichtje sturen of een mail sturen naar [email protected].
Natuurlijk zijn overige tips ook altijd welkom.

Algemene informatie: Bas
  Man, 24 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars HKU kust en economie (HBO)