Miranda zoekt een Appartement in Utrecht

Miranda zoekt: Een Appartement in Utrecht

  • Appartement
  • Min. 50 m2
  • Vrouw
  • 21 Per direct

Mijn naam is Miranda Ademi (student) en ben 19 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders, zus, broertje en zusje in Winterswijk. Mijn ouders hebben een restaurant die zij samen hebben opgericht, daar werk ik namelijk ook momenteel. Ook heb ik naast mijn werk andere hobby’s zoals: tekenen, verven, creatief zijn. Zelf ben ik ook bezig met het verven van schoenen voor andere mensen, daarnaast ben ik ook bezig met het oprichten van mijn eigen bedrijf!

Ik werk al ongeveer 3 jaartjes bij het bedrijf van mijn ouders, ik krijg maandelijks loon rond de 500/550 euro. Ik heb ook gewerkt in de supermarkt Nettorama. Mijn ouders ondersteunen mijn financiën als dat nodig is. Ook heb ik spaargeld voor “nood gevallen”. Natuurlijk krijg ik naast mijn loon ook studiefinanciering, wat natuurlijk ook helpt met het rondkomen!

Natuurlijk ben ik niet de enige die vraag heeft naar dit appartement. Hierbij vertel ik u hoezo u voor mij zou kiezen! Ik ben erg rustig maar kan ook wel sociaal zijn op momenten dat het hoort. Ik hou van een schone omgeving dus schoonmaken is een MUST!

Alvast heel erg bedankt voor het nemen van uw tijd!

Met vriendelijke groet,

Miranda Ademi

Algemene informatie: Miranda
  Vrouw, 23 jaar