Dave zoekt een Huurwoning / Kamer / Appartement in Utrecht

Dave zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Appartement in Utrecht

  • Huurwoning / Kamer / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 15 Per direct

Mijn naam is Dave de Ruiter en ik ben 19 jaar. Het studentleven bevalt mij heel goed maar om nog beter te kunnen genieten zou ik graag op kamers willen.

Ik hou er van om lekker te koken of te genieten van eten. Lekker aan het terras met een biertje of thuis uitgebreid het eten verzorgen voor andere met muziek, zijn dingen die ik graag doe. Momenteel werk ik in een Italiaans restaurant als hulp-kok. Dus zoek je nog een chef in huis dan kook ik graag!

Door al dat eten en drinken moet er ook gesport worden en dit doe ik dan ook graag en regelmatig. Ik zit op basketbal en naast de wedstrijden in het weekend train ik twee keer per week. Verder loop ik ongeveer 1 keer in de week hard en gooi ik regelmatig met vrienden een balletje.

Het liefste luister ik de hele dag door naar muziek. Ik heb geen specifieke smaak voor bijvoorbeeld een bepaalde artiest of muzieksoort. Ik luister voornamelijk naar (Deep) house/techno, rap en hardstyle. Maar vind het ook geen straf om af en toe te luisteren naar reagea of Nederlandse muziek. De laatste tijd vind ik ook erg leuk om festivals te bezoeken. Dit hoop ik deze zomer veel te gaan doen!

Naast al deze hobby's studeer ik ook nog. Ik studeer bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit in mijn 2de jaar en loop momenteel stage bij een accountantskantoor tot het volgende schooljaar. Ik ben een nette, serieuze student.

Ik denk dat ik het meeste over mezelf wel verteld heb. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Algemene informatie: Dave
  Man, 25 jaar
Type huurder: Student
  2e jaars Bedrijfseconomie (HBO)