Folkert zoekt een Kamer in Utrecht

Folkert zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 1 m2
  • Man
  • 21 Per direct

Het was verplicht hier iets op te schrijven, dus dat doe ik dan maar ook. Heb liever dat ik iets vertel in een reactie op een kamer, klinkt iets persoonlijker dan één of ander slap praatje dat ik houd over wie ik precies ben. Ik klink heel chagrijnig, maar kan jullie/je beloven dat ik dat niet ben; ik ben elke week (vaker dan één keer per week) wel ergens bakken aan het trekken samen met vrienden. Ik ben nu eerstejaars, dus ik moet eerst mijn BSA halen voordat mijn (zuip/uitgaans)potentie volledig wordt geuit. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van voetbal. Ik studeer trouwens Algemene Sociale Wetenschappen (als dat nog enigszins boeit). Daarnaast is het niet onbelangrijk om te melden dat ik ook beschikking heb over een auto en een PS4, in overleg mogen, jullie, lieve huisgenoten, hier ook gebruik van maken.

Zoals in de beschrijving te zien is, ben ik 19 jaar oud. Een foto heb ik niet, want houd niet zo van foto's maken van mezelf. Mocht je toch nog enig beeld willen hebben hoe ik er uitzie, kan je mijn Insta checken: folkertg99. Ik zou aanraden dat je bij tags kijkt, want zoals je ziet ben ik insta-niet-actief.

Toch erg veel over mezelf verteld. Mocht je hiervan enthousiast worden, is het nooit erg om mij een berichtje te sturen over een kamer (liefdesbrieven mogen ook).

Groet,

Folkert

Algemene informatie: Folkert
  Man, 24 jaar