Kamer huren: niet meer beschikbaar Oudenoord in Utrecht

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huisgenootje in Utrecht gezocht!

Wij zijn op zoek naar een leuke chick die ons huisje aan de Oudenoord weer compleet maakt. Het is zo’n 5 minuten fietsen naar het centrum en er is een bushalte voor de deur (met directe verbinding naar de Uithof). Het gaat om een kamer van 14-15 m2, voor 425 euro per maand, incl. De kamer is voor onbepaalde tijd beschikbaar. Er staat gestoffeerd, maar het is nog niet helemaal duidelijk of de vloer blijft liggen. Deze kan waarschijnlijk van de oude huurder worden overgekocht.

Je deelt de badkamer, keuken en mini-woonkamer in totaal met z’n drieën. Daarnaast hebben we een vaatwasser, wasmachine, droger, en een tuin van maar liefst 70m2! Een van ons rookt binnen op de kamer.

Iets meer over ons: wij zijn Iris (20) en Becca (21) en allebei al wat verder in onze studie. Iris doet psychologie en Becca doet communicatie en multimedia design. We zijn een huiselijk huis en vinden het leuk om veel thuis te zijn doordeweeks en samen leuke dingen te doen. Ook zitten we allebei niet bij een studentenvereniging, maar sporten wel een aantal keer per week samen bij de sportschool.

Daarnaast vinden het leuk om naar festivals en feestjes (met name hardstyle en hardcore) te gaan en daarna is er eigenlijk altijd nog wel tijd voor een leuke after. We zouden het super leuk vinden als ons nieuwe huisgenootje ons daarin wil joinen!

Lijkt het jou leuk om bij ons in dit hechte huis te komen wonen? Stuur dan een berichtje met iets meer over jezelf (festivals, hoeveel je thuis bent, wat je leuk vindt om met vrienden te doen, etc), en wie weet word je uitgenodigd voor de hospiteeravond aanstaande vrijdag!

Liefs, Becca en Iris

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Pijlsweerd-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Binnen roken
Eigen droger
Eigen fietsenberging
Intercom
Rookmelder
Eigen tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 18
Maximum leeftijd: 26
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart