Kamer huren: niet meer beschikbaar Bellamystraat in Utrecht

  • 25 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct een fijne kamer met eigen wastafel en tuin te huur op de mooiste plek van Utrecht!

**Prachtig appartement met 1 ongelooflijk leuke kamer in de levendige wijk Vogelenbuurt**

Welkom bij Bellamystraat, een schitterend appartement gelegen in de bruisende wijk Vogelenbuurt. Voor iedereen die op zoek is naar een fijne woonplek in Utrecht, hebben wij goed nieuws! Op deze geweldige locatie komen namelijk binnenkort twee fantastische kamers beschikbaar. Of je nu een student, een werkende professional, een alleenstaande of een expat bent, dit appartement biedt voor ieder wat wils.

VERHUURD **Kamer 1: Ruimte en comfort in overvloed**

De eerste kamer is een royale gestoffeerde kamer van ongeveer 25 m2. Deze kamer is voorzien van een eigen douche, waardoor je geniet van alle privacy en gemak die je maar kunt wensen. Het verwachte huurbedrag inclusief alle kosten bedraagt € 950 per maand. Hiermee ben je verzekerd van een comfortabele en stijlvolle leefruimte die aan al je wensen voldoet.

BESCHIKBAAR **Kamer 2: Compact, gezellig en vol mogelijkheden**

De tweede kamer is iets kleiner, met een oppervlakte van ongeveer 12-14 m2. Maar laat je hierdoor niet misleiden, want deze kamer heeft veel te bieden! Met een eigen tuintje of buitenruimte kun je heerlijk genieten van het buitenleven in het hart van de stad. De verwachte huurprijs voor deze kamer, inclusief alle bijkomende kosten, bedraagt € 795 per maand. Deze kamer is ideaal voor iemand die op zoek is naar een knusse en sfeervolle plek om thuis te komen.

**Maak van Bellamystraat jouw nieuwe paleisje**

Beide kamers zijn vanaf begin maart 2024 beschikbaar. We zijn op zoek naar onwijs leuke, positief ingestelde personen die zichzelf hier zien wonen en er hun eigen paleisje van willen maken. Hoewel de getoonde foto's afkomstig zijn van een andere kamer in hetzelfde huis, geven ze een redelijke indruk van het geheel. Binnenkort worden er nieuwe foto's gemaakt die nog beter aansluiten bij de realiteit.

**Perfect voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats**

Dit appartement is ideaal voor diverse doelgroepen. Of je nu een student bent die op zoek is naar een centraal gelegen en comfortabele plek om te studeren, een werkende professional die wil genieten van het bruisende stadsleven, een alleenstaande die op zoek is naar een gezellige en praktische woonruimte, of een expat die Utrecht wil ervaren, Bellamystraat biedt voor ieder wat wils.

**Interesse? Neem snel contact met ons op!**

Ben jij enthousiast geworden over dit prachtige appartement en zie jij jezelf hier al wonen? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Deze kans wil je niet missen! Wij staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw droomplek in Utrecht. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze unieke woonruimte verhuurd. Neem nu contact met ons op en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen bij Bellamystraat!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Vogelenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart