Kamer huren: Bellamystraat in Utrecht

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Lekker betaalbaar wonen in hartje Utrecht! Dit gezellige studentenkamertje aan de Bellamystraat 2 is binnenkort beschikbaar en wacht op een nieuwe huisgenoot. De kamer is ca. 12-15 m2 groot en ligt in de bruisende Vogelenbuurt, ideaal voor wie houdt van gezelligheid en levendigheid.

**Een gezellige stek**

Deze toffe kamer is alvast gestoffeerd voor je, dus je hoeft alleen nog maar je eigen twist eraan te geven. Vanaf eind juni kun jij hier neerploffen na een lange dag werken of studeren. Je deelt de badkamer, keuken, toilet en andere faciliteiten met je medebewoners - dat wordt vast lachen, gieren, brullen!

**Let op!**

De foto's die je hier ziet zijn niet van de specifieke kamer, maar geven wél een goede impressie van het huis. Binnenkort zorgen we voor up-to-date kiekjes, dus stay tuned!

**Voor wie?**

Ben jij ouder dan 30 en werk je fulltime? Dan pas je perfect bij de dynamische mix van bewoners die hier samenwonen. Expats, jongeren, jonge professionals en singles, jullie zijn allemaal welkom om deze fijne plek thuis te noemen.

Interesse in dit pareltje in de Vogelenbuurt? Wacht niet te lang en neem snel contact met ons op voor meer info of een bezichtiging!

*Bij Booking Benefits maken we wonen in Utrecht betaalbaar én fun!*

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Vogelenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart